Barion Pixel
Menü
Kosár

Fusd a legjobb köridőt és nyerj egy hordozható hangszórót!

Együttműködésben a fantasztikus Ferrarival. Az EX limitált verzióban kapható, a Ferrari emblematikus piros színében. Következő generációs vezeték nélküli fülhallgató Ezek a vezeték nélküli töltőtokkal és aktív zajszűréssel ellátott fülhallgatók éppoly sokoldalúak, mint amilyen szépek, mély han..
199,600 Ft
Nettó ár:199,600 Ft
Ultimate fejhallgató Megindító, mesteri, lenyűgöző. Merülj el a zenében az állítható zajszűrős fejhallgatóval, amely újradefiniálja a "fogd és vidd" zenehallgatást. Kiemelkedő hangminőség A levehető mágneses fülkagyló párnák alatt elhelyezett egyedi titánium meghajtók a teljesítményre vonat..
473,589 Ft
Nettó ár:473,589 Ft
Exkluzív megjelenés Magyarországon csak nálunk, a B&O - Ferrari kollekció legékesebb darabja, a fekete koronával és piros palásttal ékesített Beosound 2. Elegáns otthoni hangszóró Erőteljes multiroom hangszóró, amely ugyanolyan szépen szól, mint ahogyan kinéz. Magával ragadó, függetlenül attól, ..
1,999,600 Ft
Nettó ár:1,999,600 Ft
Most a Ferrarival való együttműködésben érkezett hozzánk a versenyautók rácsait is megidéző Beosound Explore, rendkívül limitált megjelenés, Magyarországon csak nálunk. Otthon a vadonban Hegymászás. Barlangi búvárkodás. És minden, ami a kettő között van. A Beosound Explore egy nagy teljesítmén..
118,090 Ft
Nettó ár:118,090 Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)