Barion Pixel
Menü
Kosár

Partnerek

SZAKEMBEREK SZÁMÁRA

Építészek és belsőépítészek

A Bang & Olufsen együttműködik építészekkel és belsőépítészekkel, lehetővé téve, hogy ügyfeleinek magas színvonalú, dizájnorientált szórakoztató megoldásokat kínáljon. Legyen szó akár egy televízióról, amely egyben aprólékosan megmunkált bútordarab is, akár egy hangrendszerről, amelyet műalkotásként lehet a falra szerelni, vagy egy szabadon álló hangszóróról, amely önmagában is szobor, termékeinket átgondoltan kialakított terekhez terveztük.

SZAKEMBEREK SZÁMÁRA

Luxus projektek fejlesztői

Ön időt töltött azzal, hogy gondosan felépítse az ideális otthont - kézzel választotta ki a befejezéseket, anyagokat és berendezési tárgyakat, amelyek tökéletes hangulatot teremtenek egy páratlan élettérhez. Prémium kategóriás audio- és videotermékeink műtárgyak, amelyek felemelik építészeti terveit és azok dekorációját. A Bang & Olufsen a kifinomultság, az elegancia és a jó ízlés üdvözlendő és elvárt szintjét nyújtja.

SZAKEMBEREK SZÁMÁRA

Vendéglátás

Széleskörű tapasztalatunk van a vendéglátóipari csoportokkal való szoros együttműködésben világszerte. A Bang & Olufsen-nél az inspirációtól és a tervezéstől kezdve a folyamatos támogatásig és szervizelésig minden lépésnél segítségére leszünk, hogy minden vendégének varázslatos moziélményben legyen része.

Építészek és belsőépítészek

Partnerség a B&O-val