Barion Pixel
Menü
Kosár

Hangszóró rendszer

Moduláris, falra szerelhető hangszórórendszer Magával ragadó hangzás, testre szabható kialakítás és beépített zajszűrők a dizájntudatos zenekedvelők számára. Teljes hangzás.. Élvezze a csendet. Ünnepelje az eredetiséget. A Beosound Shape egy moduláris hangszórórendszer a dizájntudatos zenek..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Vezeték nélküli mélysugárzó erőteljes basszusokkal High-end vezeték nélküli mélynyomó, amely erőteljes basszust és egyedi szoborszerű kialakítást hoz nappalijába. Jelentőségteljes innovációk Technológiai áttöréseink sosem a technológiára, mint végcélra törekednek. Az akusztikai lencsék vízsz..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
A magabiztosság találkozik az erővel Gondolja újra az otthoni mozizást a Beolab 28 segítségével. Egy pár sztereó hangszóró, amely készen áll arra, hogy lenyűgözze Önt, bárhol is helyezze el. Karcsú forma. Filmszerű méretarányok. Ne tévesszen meg a külső. Nyomja meg a lejátszást, és lépjen át ..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Részlet minden sarokból A Beolab 8 ott áll, ahol szükséged van rá: falakon, padlón, mennyezeten, asztalokon, de akár a polcon is. És magával ragad az erőteljes és részletgazdag hangzás. Ez a hangszóró mindenre képes, kompromisszumok nélkül. Mozi? A Beolab 8 könnyedén beilleszkedik jelenlegi..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Hang az érzékek számára – Mindent, ami a Bang & Olufsen nevet viseli, tökéletesen hangoltunk, hogy közvetlenül a hangzásba kerüljön. A Bang & Olufsennél közel 100 éve osztozunk a hangzás iránti megszállott szenvedélyünkben: létfontosságú küldetésünk a hangvisszaadáshoz használt technikák folyamat..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Klasszikus álló hangszórók High-end aktív hangsugárzó, amely a radikális hangtechnológiát kecses esztétikával és aprólékos kivitelezéssel ötvözi. Erőteljes álló hangszóró Egy hangszóró, amely újra és újra felülmúlja az elvárásokat. Finoman hangolt, hogy kiegyensúlyozott, gazdag hangzást bizto..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
A legmodernebb álló hangszórók Példátlan teljesítmény és akusztikai teljesítmény. Állóhangszórók, amelyek zökkenőmentesen alkalmazkodnak az Ön lakótéréhez és zenei preferenciáihoz. Audiophileknek készült A legigényesebb hallgatók igényeinek megfelelően kialakított Beolab 90 igazán erőteljes h..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)