Barion Pixel
Menü
Kosár

Televíziók

Tervezd meg a sajátodat Válassza a Beosound Theatre-t önálló soundbarként, vagy kombinálja egy 55", 65" vagy 77" LG képernyővel az igazán mozis élményért.  Példátlan. Ezidáig. Egy több hangszórós összeállítás minden ereje, tisztasága és elmélyültsége. De egyetlen gyönyörű soundbarból, ame..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
All-in-One OLED TV Időtlen dizájnú, minimalista TV, erőteljes, testes, díjnyertes hangzással. Hallgasd meg! Lásd. Érezd. Frissítsd fel otthoni szórakoztatásodat Az OLED éles vizuális megjelenése a díjnyertes hangzással kombinálva tökéletes feltételeket teremt ahhoz, hogy elmerüljön azokban..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Kézműves hangzás és formatervezés harmóniája A világ legkiválóbb TV hangrendszerével a Beovision Eclipse TV-t úgy tervezték, hogy gyönyörűen illeszkedjen az Ön életstílusához. Megalkottuk a tökéletes TV-t A Beovision Eclipse-nél a célunk kristálytiszta volt: egyesíteni az olyan élethű képek..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Bekapcsolva vagy kikapcsolva. Kezdődik a show. Az utazás hangja és látványa. Új, varázslatos helyekre visz. Élje át a pillanatot a Beovision Harmony-val. Mozgás. Kép. Miért hagyná, hogy egy üres képernyő uralja a terét, amikor lehet egy műalkotás is? A fából vagy szövetből és alumíniumból far..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)