Barion Pixel
Menü
Kosár

Szakemberek

SZAKEMBEREK SZÁMÁRA

Építészek és belsőépítészek

A Bang & Olufsen együttműködik építészekkel és belsőépítészekkel, lehetővé téve, hogy ügyfeleinek magas színvonalú, dizájnorientált szórakoztató megoldásokat kínáljon. Legyen szó akár egy televízióról, amely egyben aprólékosan megmunkált bútordarab is, akár egy hangrendszerről, amelyet műalkotásként lehet a falra szerelni, vagy egy szabadon álló hangszóróról, amely önmagában is szobor, termékeinket átgondoltan kialakított terekhez terveztük.

KÖZEL EGY ÉVSZÁZADNYI KIVÁLÓSÁG

Állítsa a hangot a középpontba

Bővítse alapvető kínálatát és növelje üzleti tevékenységét, ha a design esztétikáját audiovizuális megoldásainkkal kombinálja. Minden tanúsított belsőépítész jogosult jutalékot kapni a projektjeibe beépített Bang & Olufsen termékekért. Kiterjedt tapasztalatunk van az építészekkel és belsőépítészekkel való szoros együttműködésben világszerte. Nem számít a projekt terjedelme, ha a Bang & Olufsennel együttműködik, az inspirációtól és a tervezéstől kezdve a teljesen testreszabott megoldások megvalósításáig és integrálásáig minden lépésnél segítségére leszünk. Elkísérhetjük Önt a helyszíni látogatásokra, áttekinthetjük az alaprajzokat, és ajánlásokat tehetünk ügyfelei igényei alapján.

ÓDA ÖRÖKSÉGÜNKHÖZ

Funkcionális kézművesség


Egy kiváló termék létrehozása nem egyszerű gyártás kérdése. A mesteri kézművesség hosszú öröksége, a kiválasztott anyagoktól kezdve az egyes termékek elkészítésének módjáig, mindent, amit precízen és érzéssel készítünk, inspirál. Természetes anyagok, színárnyalatok, telítettség, könnyedség, felületkezelés, textúrák - ezek mindegyike számít. Az számít, hogy a megfelelő anyag a megfelelő helyen legyen. A hanggal és a dizájnnal együtt a kézművesség mélyen a szívünkben és a lelkünkben rejlik.

Az alábbiakban megtalálja a méreteket és a 3D tervezési fájlokat, valamint az egyes termékekhez tartozó felhasználói kézikönyveket. Letölthető anyagok, melyek megkönnyítik a termékek betervezését.