Barion Pixel
Menü
Kosár

Rólunk

AUDIOLIVING

Luxus márkák szolgálatában

Az Audioliving a luxust képviseli: ötvözi az időtlen klasszikusokat és a modern dizájnt, innovatív hozzáadott értékkel. Minderről megbizonyosodhatunk a Bang & Olufsen Showroomban, mely Budapesten, a Hegyvidék aljában, egy ikonikus, fekete üveggel borított irodaház utcafronti részén kelti életre a prémiumtermékeket. Szakemberei vallják: egy luxusmárka akkor jó, ha álmokat vált valóra.

A BANG & OLUFSEN TÖRTÉNETE

Ikonikus minőség 1925 óta

A Bang & Olufsen 1925 óta készít ikonikus audio- és otthoni szórakoztatóipari termékeket a hangzás, a kézművesség és a formatervezés legmagasabb színvonala szerint.

AZ INNOVÁCIÓ SZELLEME

Peter Bang és Svend Olufsen

1925-ben Peter Bang és Svend Olufsen egy dán parasztházban dolgozva újra feltalálta a rádiót, kifejlesztve az Eliminátort, az első olyan sorozatgyártású rádiót, amelyet a falba lehetett dugni, és nem volt szükség elemre. Egy évszázaddal később az innováció vállalkozói szelleme tovább él mindenben, amit teszünk. Ez hajt minket: megváltoztatni azt, ahogyan mindannyian halljuk, látjuk és érezzük a világot.

Az együttműködés ereje

Az együttműködés ereje

Mióta Peter és Svend 1925-ben egyesítette erőit, továbbra is nagyra értékeljük az együttműködés és a kölcsönös tisztelet erős szellemét, amely a közös jövőképből és szenvedélyből fakad. A világ legjobb tehetségeivel dolgozunk együtt, hogy ikonikus formaterveket hozzunk létre a jövő számára.

...