Barion Pixel
Menü
Kosár

Szerviz

Az Ön szolgálatára


A Bang & Olufsen hivatalos márkaszervizeként Magyarországon, a dániai anyacég által tanúsított telepítőikkel dolgozunk együtt, biztosítva, hogy Ön a legjobb szolgáltatást kapja, beleértve az Ön igényeinek, otthonának és költségvetésének megfelelően személyre szabott megoldásokat, valamint a teljes integrációt más, nem Bang & Olufsen otthoni megoldásokat kínáló termékekkel. A teljes projektmenedzsment, a telepítés, az értékesítés utáni szolgáltatások, beleértve a javításokat és a támogatást stb. is benne foglaltatik, ami azt jelenti, hogy Önnek nem kell aggódnia semmi miatt. Költözés, vagy arculatváltás miatti átrendezéshez is állunk rendelkezésére.

Irányítás alatt


A Bang & Olufsen ragaszkodik ahhoz, hogy intuitív és egyszerű hozzáférést biztosítson az otthoni automatizáláshoz egyetlen távirányítóval. A BeoRemote One egyetlen, extrudált alumíniumdarabból készült, és a Bang & Olufsen otthoni integrációs rendszerével együtt érkezik. A BeoLink App iPhone-ra és iPadre készült otthoni integrációhoz és automatizáláshoz, minden helyiségre vonatkozó beállításokkal, webkamera nézegetővel és a BeoSound 5 vagy BeoSound Moment tartalmak egyszerű böngészésével. Egyetlen érintés egy Bang & Olufsen terméken elegendő a zenefolyamhoz való csatlakozáshoz vagy annak elindításához. Ahogy otthonában mozog, csak érintse meg a többi multiroom terméket, és azok azonnal és zökkenőmentesen egyesülnek a többi berendezéssel.

BEOHOME

Végtelen lehetőségek


Hiszünk a teljes integrációban. Ez azt jelenti, hogy túllépünk ezen és egy intuitív rendszert biztosítunk az összes otthoni technológiai megoldás vezérléséhez.

BeoLiving Intelligence

Teljes otthoni integráció

A mai intelligens otthonok nemcsak azt teszik lehetővé, hogy vezeték nélkül vezérelje az olyan funkciókat, mint a termosztát, a biztonság, a világítás, a motoros ablakkezelő és az audiovizuális rendszerek, hanem azt is, hogy programozza be, hogyan igazodjon otthona az Ön igényeihez.

Vezeték nélküli hálózatok


A mai világban ritkán vagyunk telefonunk és táblagépünk nélkül. Vezeték nélküli eszközeinket kommunikációra, tudásra, szórakozásra használjuk, és most már vezérlésre is használhatjuk őket, könnyű hozzáférést biztosítva a világ bármely pontjáról.

...