Barion Pixel
Menü
Kosár

Szervíz - garancia

SZERVÍZ ÉS GARANCIA


A Bang & Olufsen hivatalos márkaszervizeként Magyarországon, a dániai anyacég által tanúsított szervizt hoztuk létre, hogy ikonikus audio- és otthoni szórakoztatóipari termékek javításával, kopóalkatrészek cseréjével, felújításával, újraéledhessenek korabeli minőségben és hangzással térhessenek vissza ezek az ikonikus darabok.
A Showroomban található eszközükre 1 év teljeskörű garanciát biztosítunk.

Mindig arra törekszünk, hogy a legjobb szolgáltatást kapja, beleértve az Ön igényeinek, otthonának és költségvetésének megfelelően személyre szabott megoldásokat, valamint a teljes integrációt más, nem Bang & Olufsen otthoni megoldásokat kínáló termékekkel.

A teljes projektmenedzsment, a telepítés, az értékesítés utáni szolgáltatások, beleértve a javításokat és a támogatást stb. is benne foglaltatik, ami azt jelenti, hogy Önnek nem kell aggódnia semmi miatt. Költözés, vagy arculatváltás miatti átrendezéshez is állunk rendelkezésére.

A BANG & OLUFSEN TÖRTÉNETE

Ikonikus minőség 1925 óta

A Bang & Olufsen 1925 óta készít ikonikus audio- és otthoni szórakoztatóipari termékeket a hangzás, a kézművesség és a formatervezés legmagasabb színvonala szerint. 96 évvel ezelőtt piacra dobtuk első termékünket, a klasszikus dizájnok alakították márkánk látomásos örökségét.

EGY ÉVSZÁZADNYI ELSŐSÉG - VINTAGE

A történelem alakítása

A kezdetektől fogva nemcsak megjósoltuk, hanem alakítottuk is a lakberendezési trendeket. Az első évszázadunkban elsők között szerepel a lemezjátszó újbóli feltalálása és az érintésérzékeny kezelőszervek bevezetése, amelyek egy korszak megjelenését határozták meg. Úttörők voltunk az univerzális távirányítók, valamint a csatlakoztatott otthoni hangszórók megalkotásában. Legújabb hangszórótechnológiánk hosszú élettartam és frissíthetőség tekintetében élen jár az elektronikai iparban. És a lista még folytatható.

A BANG & OLUFSEN IKONIKUS TÖRTÉNETE

Nincs listázandó termék(ek) ebben a kategóriában.