Barion Pixel
Menü
Kosár

Beolit 20 Grey Mist

Beolit 20 Grey Mist
  • Készleten: Raktáron
  • Cikkszám: 1253303
229,900 Ft
Nettó ár: 229,900 Ft

Nagy hang minden pillanatban. A Beolit 20 egy erőteljes és hordozható Bluetooth hangszóró beépített Qi vezeték nélküli töltéssel.

Hordozható hangzás. Felhangosítva.

Ezt a 240 wattot érezheted. A Beolit 20, hordozható, olyan erőt képvisel, amely sokkal nagyobb hangszórókkal vetekszik. A nagy teljesítményű erősítők és meghajtók kombinációja - köztük egy széles sávú mélysugárzó a dübörgő mélyekért - biztosítja a zenének a megérdemelt jelenlétet. A 360 fokos hangszórással pedig mindenki élvezheti.

Felejtsd el a zsinórokat

Helyezd el! Töltsd fel. Lejátszás. A Beolit 20 tetején egy beépített Qi vezeték nélküli töltőpadot találsz, amely bárhová is mész, kompatibilis eszközeidet mindig feltölti. Akár zenefolyam közben is tölthet, így nem kell megszakítani a pillanatot. Csak élvezd.

Egész nap mindent beleadhatsz

A nagyméretű, 3200 mAh-s akkumulátor és a legújabb energiahatékonysági megoldások kombinálásával a teljes feltöltéssel nyolc órára növeltük a játékidőt. Így minden napra tökéletes hangsávot kaphatsz.

Egy szépség és a szörnyeteg


A Beolit név különleges helyet foglal el a B&O történetében. A múlt dizájnjaiból merítve a Beolit 20 a gyökereinkről tanúskodik - ugyanakkor határozottan tekint a jövőbe is. Egyszerűen fogalmazva, olyan jól néz ki, mint amilyen jól hangzik.

A DOBOZ TARTALMAZZA

  • Beolit 20
  • USB-C-USB-C kábel, 1,25m
  • Csatlakozó adapter
  • Gyors kezelési útmutató
Default
Szín Grey Mist