Együttműködés a Forma-1 lenyűgöző pillanatainak megteremtéséért.

 

Varázslatos pillanatok 

 

Büszkén jelentjük be új partnerségünket a Scuderia Ferrarival a 2023-as versenyszezonra. 
Amellett, hogy a Bang & Olufsen logója megjelenik a Charles Leclerc és Carlos Sainz által vezetett autókon, a Bang & Olufsen és a Scuderia Ferrari szorosan együttműködik a legjobb Formula-1-es rajongói élmények megteremtése érdekében. Ezekre a Forma-1-es nagydíjakon a Scuderia Ferrari létesítményeiben, a pálya mellett, valamint világszerte a Bang & Olufsen márkaüzletekben kerül sor. 

 

 


"Örömmel üdvözöljük a Bang & Olufsent hivatalos partnerként a fedélzeten. A vállalat közel egy évszázada a legmodernebb audiotechnológia és az élvonalbeli dizájn megtestesítője. A Ferrarihoz hasonlóan a Bang & Olufsen is referenciapont a maga területén, az anyagok és a stílus folyamatos kutatásával feszegeti a határokat ebben az ágazatban. A két vállalatban sok a közös vonás, ezért nagy elvárásokat támasztunk ezzel a partnerséggel szemben." 

Benedetto Vigna
Ferrari vezérigazgató

 

  

 


Pálya mágia és élmények


1925 óta a világ néhány legikonikusabb audio- és otthoni szórakoztatóipari termékét alkottuk meg, amelyek az erőteljes hangzás, az időtlen design és a páratlan kézművesség egyedülálló kombinációján alapulnak. A pálya melletti varázslatos pillanatok táplálására a legfejlettebb, legerősebb és legjobb hangzású Beolab hangszóróinkat, valamint a magával ragadó TV-élményeket installáljuk. A világszerte elérhető üzleteinkben várják a sebesség és a zene szeretetét ünneplőket, magával ragadó események sorozatával.

Ez a Scuderia Ferrarival való partnerség egy újabb fontos mérföldkövet jelent számunkra, és törekvésünket, hogy varázslatos pillanatokat nyújtsunk vásárlóinknak világszerte. 

"A Scuderia Ferrarival közösen olyan pillanatokat szeretnénk létrehozni, amelyek feszegetik a határokat, és olyan érzelmeket keltenek, amelyek túlmutatnak a versenypályán, az úton vagy egy zenei koncert első soraiban - úgy, ahogy senki más nem tudja" - mondta Kamel Ouadi, a Bang & Olufsen CMO-ja.


Tartsanak velünk


Az elkövetkező F1 szezonban követni fogjuk a Scuderia Ferrari csapatát, és együtt örökítjük meg ezeket a rendkívüli élményeket. Iratkozzon fel hírlevelünkre, és kövessen minket az Instagramon, hogy exkluzív kulisszák mögötti tartalmakat láthasson #SpeedSoundSenses.