Ismerje meg a Beosound Theatre alkotóitól, hogy miként találja fel újra a házimozi élményt - a több hangszórós hangfal,ami minden erejét, tisztaságát és mélységét kínálja, de egyetlen soundbar segítségével. Betekintünk a kulisszák mögé, hogy lássuk, hogyan készült ez a gyönyörűen kidolgozott, forradalmi design.

 

Vadonatúj design: teljesítmény és szépség egyetlen elegáns formában

A hajógerinc formája által inspirált Besound Theatre egyszerre erős és letisztult. Könnyebbnek tűnik, mint amilyen valójában, mintha egy alumínium lapáton nyugodna, és mivel a TV-képernyő a közepén van rögzítve, a mélység fele rejtve marad - minimalizálva a helyet, miközben maximalizálva az akusztikai hangerőt.

 

 

Anyagválasztás: stílus és fenntarthatóság, egyesítve

A Beosound Theatre olyan anyagokból készült, amelyek éppoly szépek, mint amilyen tartósak, és bizonyítja, hogy a jó dolgok tartósak. A dániai gyárunkban készített alumínium időtlen érintése masszív tölgyfa vagy szövet borítással párosul, amelyet idővel cserélhet, frissíthet és fejleszthet, így természetes módon illeszkedik bármely otthonba.

 

 

 

 

Fából készült, karakteres

Prémium minőségű tömör tölgyet használunk, amelyet felelősségteljesen Skandináviából szereztünk be, és egy dániai családi fűrészüzemben dolgozzuk meg, amely már számos bútordizájn-klasszikust gyárt, a hagyományos módszereket modern technikákkal ötvözve. A hosszú élettartamra épített fa egyedülálló melegséggel és mélységgel rendelkezik.

 

 

A tökéletes fém

Erős, rugalmas, könnyű, strapabíró és korrózióálló, az alumínium a tökéletes fém termékeinkhez. Kizárólag a legjobb minőségű alumíniumot szerezzük be Németországból, amelyet aztán egy kézzel formázunk, polírozunk, eloxálunk és marunk a dániai gyárunkban, a tökéletes kivitelezés érdekében.

 

 

 

 

 

"A Beosound Theatre esetében az a különbség, hogy nem vagy a csapdában. Hozzáadhat külső hangszórókat. A jövőben szükség szerint bővítheti."

Geoff Martin
Sr. Specialist Sound Designer

 

 

A legjobb hangzás, generációk óta

A Beosound Theatre-t moduláris megközelítéssel tervezték, a könnyű fejleszthetőség érdekében. És mivel tudjuk, milyen gyorsan változik a technológia, extra memóriát és feldolgozási kapacitást adtunk hozzá. A jövő jól hangzik.