Barion Pixel
Menü
Kosár

Beolab 19

Beolab 19
Beolab 19
Beolab 19
Beolab 19
Beolab 19
Beolab 19
Beolab 19
Beolab 19
Beolab 19
Beolab 19
Beolab 19
Beolab 19
Beolab 19
  • Készleten: Showroomban megtekinthető
  • Cikkszám: beolab 19
0 Ft
Nettó ár: 0 Ft

Lehetséges választások

Vezeték nélküli mélysugárzó erőteljes basszusokkal
High-end vezeték nélküli mélynyomó, amely erőteljes basszust és egyedi szoborszerű kialakítást hoz nappalijába.

Jelentőségteljes innovációk

Technológiai áttöréseink sosem a technológiára, mint végcélra törekednek.
Az akusztikai lencsék vízszintesen szétterítik a magas frekvenciákat a szobában, így a hallgatási terület nagyobb részét fedik le, miközben csökkentik a padlóról vagy a mennyezetről érkező visszaverődéseket. Sétáljon körbe a szobában, és a Bang & Olufsen hangteljesítménye változatlan marad.
Az adaptív basszuslinearizáció az erősítő és a meghajtóegység többletkapacitásának kihasználásával nagyszerű basszust biztosít a kis hangszórókból. A hangszóró basszusteljesítményét jóval a normálisnál nagyobbra bővítjük, és automatikusan beállítjuk a túlzott csúcsértékeket.

HANG
A csúcsteljesítmény elérése

Adjon extra mélységet és fedezzen fel új részleteket a filmekben és a zenében ezzel a progresszív mélynyomóval. A Beolab 19-nek nem csak a jellegzetes dizájn adja meg a hatását. Minden technikai részletet úgy terveztek meg, hogy még a legalacsonyabb frekvenciákban is pontosan megragadja az érzelmeket.

WIRELESS
Pontos vezeték nélküli hangzás

A Beolab 19-et bárhol elhelyezheti, ahol csak akarja. A mélysugárzó az innovatív vezeték nélküli WiSA technológiával van felszerelve, amely példátlan stabilitást és pontosságot biztosít az otthoni audioberendezéshez, és zökkenőmentesen csatlakozik minden WiSA-kompatibilis hangszóróhoz és TV-hez.

DESIGN
Meglepő szimmetria

Míg a legtöbb más mélynyomó esztétikailag nem tetszetős kialakítású, a Beolab 19 sajátos stílust visz környezetébe. A geometrikus forma és a tömör alumínium külső szoborszerű jelleget eredményez, hűen az erőteljes természetéhez.
 

Címkék: Beolab 19 , beolab 19 ,