Barion Pixel
Menü
Kosár

Beosound Theatre

Beosound Theatre
Beosound Theatre
Beosound Theatre
Beosound Theatre
Beosound Theatre
Beosound Theatre
Beosound Theatre
Beosound Theatre
Beosound Theatre
Beosound Theatre
Beosound Theatre
Beosound Theatre
Beosound Theatre
Beosound Theatre
Beosound Theatre
 • Készleten: Showroomban megtekinthető
 • Cikkszám: beosoundtheatre
0 Ft
Nettó ár: 0 Ft

Lehetséges választások

Tervezd meg a sajátodat

Válassza a Beosound Theatre-t önálló soundbarként, vagy kombinálja egy 55", 65" vagy 77" LG képernyővel az igazán mozis élményért. 

Példátlan. Ezidáig.


Egy több hangszórós összeállítás minden ereje, tisztasága és elmélyültsége. De egyetlen gyönyörű soundbarból, amely harmonikusan illeszkedik bármilyen képernyőhöz. Nincsenek fekete dobozok, nincs kábelzűrzavar. A Beosound Theatre újragondolja, milyen lehet az otthoni moziélmény. 

Szemek elöl. Fülek mindenhol.

A Beosound Theatre nem csak szemből szól. Tizenkét egyedi hangsugárzó irányítja a hangot a képernyő fölé, alá és oldalra, teljes térélményt teremtve, amely elmeríti Önt a pillanatban.  A középső koaxiális csatorna biztosítja az éles és tiszta beszédet, így nem marad le egy szóról vagy suttogásról sem. Az abszolút hűség hazatért.

Semmi zavaró. Nincs kompromisszum.

Nincsenek fekete dobozok, amelyek eltakarják a képernyőt. Nincsenek kábelek, amelyek összezavarják a teret. Ez a lenyűgöző házimozi hangzás egyszerűen. Akár a falra, akár a padlóra helyezve, a Beosound Theatre elegáns, állítható szárnyakkal illeszkedik bármely TV-hez, amelyek minden készülékhez tökéletes sziluettet alkotnak. 

Az eljövendő generációk számára

A jó dolgok sosem tartanak sokáig? A Beosound Theatre az ellenkezőjét bizonyítja. Úgy tervezték, hogy frissíthető legyen, ahelyett, hogy lecserélnék, olyan szoftverrel, amely idővel új funkciókkal fejlődhet. Itt az ideje egy nagyobb képernyőnek? Helyezzen be egy újat. Ez a moduláris megközelítés azt jelenti, hogy a Beosound Theatre még évekig biztosítja a lenyűgöző moziélményt.

Időtlen minőség

A Beosound Theatre olyan gyönyörű és tartós anyagokból készült, amelyek bizonyítják, hogy a jó dolgok tartósak. Itt van az alumínium időtlen érintése, amelyet a legendás Factory 5-ben készítettünk. És tömör tölgyfa vagy szövetborítás, amelyet idővel lecserélhet. Ez a stílus és a fenntarthatóság, egyesülve.

Világít, ha Ön is ott van

Lépjen a Beosound Theatre közelébe, és a minimális kezelőfelület életre kel. Használja az üveg érintőképernyőt a zene felfedezéséhez, az előbeállítások kiválasztásához vagy a Bluetooth-eszközzel való párosításhoz. Mindezt egyetlen érintéssel.

Indul az előadás

A Beosound Theatre úgy készült, hogy gond nélkül illeszkedjen a tévéhez és a környezetéhez. Színek, anyagok, pozíció - alkalmazkodnak az Ön elképzeléseihez. Szeretné a otthonában látni? Kiterjesztett valóság alkalmazásunkkal otthon tökéletesítheti beállításait, anélkül, hogy fel kellene állnia a kanapéról.

A hangzás középpontja

Képernyő kikapcsolva? A Beosound Theatre továbbra is közvetíti a szeretett zenét. A Beolink, Chromecast, Spotify Connect és Airplay segítségével zökkenőmentesen csatlakozik más hangszórókhoz, így otthona hangzásközpontjává válik.

A DOBOZBAN TALÁLHATÓ

 • Hangszórófedél
 • HDMI-kábel
 • LAN-kábel
 • Hálózati kábel
 • Soundbar fali tartó
 • Soundbar asztali állvány
 • Dekorációs borítók
 • Telepítési útmutató 
 • Fúrósablon a soundbar falra szereléséhez
 • Mikrofon az automatikus RoomSense beállításhoz 
 • Szerszám a hangszórófedél eltávolításához