Barion Pixel
Menü
Kosár

BeoVision Harmony

BeoVision Harmony
BeoVision Harmony
BeoVision Harmony
BeoVision Harmony
BeoVision Harmony
BeoVision Harmony
BeoVision Harmony
BeoVision Harmony
BeoVision Harmony
BeoVision Harmony
BeoVision Harmony
  • Készleten: Showroomban megtekinthető
  • Cikkszám: beovision harmony
0 Ft
Nettó ár: 0 Ft

Lehetséges választások

Bekapcsolva vagy kikapcsolva. Kezdődik a show.
Az utazás hangja és látványa. Új, varázslatos helyekre visz. Élje át a pillanatot a Beovision Harmony-val.

Mozgás. Kép.

Miért hagyná, hogy egy üres képernyő uralja a terét, amikor lehet egy műalkotás is? A fából vagy szövetből és alumíniumból faragott Harmony megragadja a tekintetet, és még készenléti állapotban is hívogató. Amikor pedig készen áll a filmnézésre, akkor egy igazi show-t nyújt. Az erőteljes hangszórók szétcsúsznak, a televízió pedig belesimul a térbe. Egy előadás, amely új magasságokba emeli a filmes pillanatokat.

Hangzás, amely szárnyal

Abszolút tiszta beszéd. Teljes, részletgazdag sztereó. Ezzel a háromcsatornás erőművel a mozi hangzása soha nem volt még közelebb. Szeretné még mélyebben elmerülni? A beépített intelligens térhatású hangfeldolgozóval a Harmony zökkenőmentesen együttműködik a Beolab hangszórókkal, hogy felerősítse a basszust, felerősítse a hangzás pontosságát és teljesen elmerüljön a hangban.

A valódi színek bemutatója

A Dolby Vision IQ felülmúlhatatlan részletességgel és intenzíven gazdag színekkel tölti meg a képernyőt, míg a legújabb OLED technológia abszolút feketét teremt az erőteljes kontrasztok érdekében. Együtt mélyebbé teszik a jelenetet, és teljesebbé a pillanatot.

A felbontás forradalma

Élvezze a szemkápráztató színeket és hűséget, mivel a 33 millió OLED-képpont 8k felbontást biztosít a Harmony 97”, 88" és 77" képernyőjén. Alacsonyabb felbontású forrással rendelkezik? Az AI mélytanulás automatikusan 8k felbontásra méretezi a felbontást, így még a klasszikusok is élesek maradnak.

A méret megfelelő

A 65", 77", 83" 88” vagy 97" méret közül választhat, így moziszobrai bármelyik szobában otthonosan mozognak majd. Élvezze a páratlanul gazdag hangzást kiemelkedő felbontással - bármilyen méretarányban.

Az anyagból származó előnyök
Luxus faanyagok. Texturált szövetek. Alumínium részegységek. Mindezt úgy egyesítve, hogy együtt szólaljon meg a képernyőjével. A világos tölgyfától a szürke melange-ig válassza ki, mi az, ami Önnek tetszik - és hagyja, hogy a gyönyörűen burkolt hangszórók varázslatos hangzást nyújtsanak.

Vezérlésre tervezve

A más eszközökkel és otthoni vezérlőrendszerekkel való problémamentes integrációnak köszönhetően a Harmony az Ön szórakoztató központjává válik. Streameljen zenét mobiljáról, mentse el kedvenc csatornáit és forrásait, és egyetlen távirányítóval vezéreljen minden csatlakoztatott eszközt. Élvonalbeli technológia, egyszerű használat. Ez a Bang & Olufsen varázslat az Ön kezében.